Bejelentés


Fogyókúra kineziológiával A tested nem hazudik.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Készülj a fogyásra kineziológiával


Amikor azt mondod, hogy le akarsz fogyni, egészen biztosan komolyan gondolod, de a nagy kérdés mégiscsak az, hogy készen állsz-e a fogyásra? Fel vagy-e készülve testileg, lelkileg hogy elengedd a súlyfölöslegedet? Nagy valószínűséggel nem.


A fogyás nem pusztán kisebb ruhaméretet, jobb közérzetet, jobb alakot jelent hanem azt is hogy hajlandó legyél kevesebbet enni (ha netán a túlevés okoz gondot), hajlandó legyél mozogni, hajlandó legyél elfogadni azokat a változásokat amelyek a sikerhez feltétlenül szükségesek.


A tudatos döntéseidet a tudat alatt futó programjaid felülírják. A sikeres fogyókúrához NEM ELÉG AZ AKARAT! Ez egy ideig működik ugyan, de egy gyengébb pillanatodban minden dugába dől. Ezért létezik a jojo effektus.


A tapasztalatom azt mutatja, hogy ritka az az ember aki készen áll a változásra. Te készen állsz? Ha nem, akkor mit kell tenned, hogy felkészülj rá?


A sikeres fogyókúra 4 lépcsőből áll:


1. Felismered, hogy ez így nem mehet tovább. Kezded kényelmetlenül érezni magad a bőrödben.


2. Előkészülsz. Tervbe veszed, hogy elkezdesz egy fogyókúrát. Lehet hogy kiválasztasz egy szimpatikus fogyókúra receptet. Lehet hogy felveszed velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük hogyan tudok neked segíteni.


3. Konkrét lépéseket teszel. Elkezded a fogyókúrát. Ha velem dolgozol, akkor elkezdjük a kezeléseket, elkezdünk a probléma lelki hátterén dolgozni és a súlyfeleslegedhez kapcsolódó blokkjaid lassan oldódni kezdenek. Ezzel párhuzamosan zsírpárnák is oldódnak.


4. Kitartasz. Ahhoz hogy a fogyókúra sikeres legyen kitartás szükséges. Ha velem dolgozol, a kineziológiai kezelések következtében a fogyókúra már nem erőfeszítés számodra. Az új, egészségesebb életvitelt a tested, lelked is elfogadja. Már nincs szükséged a zsírpárnákra, hogy védelmezzenek. A súlyfeleslegedhez kapcsolódó stresszeket feloldottuk. Már nem érzed azt a borzasztó evési kényszert. Már nem szabotálod önmagad. Szabad vagy!


Nem a te hibád, ha eddig nem sikerült lefogynod!


De a Te felelősséged!
Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!