Bejelentés


Fogyókúra kineziológiával A tested nem hazudik.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
            Hogyan működik?

Az évekig tartó harc a kilók ellen, a különböző "csoda" diéták, a meddő harc a saját testeddel rendesen megviselik az önbecsülésedet. Boldogságot ebben a megfeszült harcban képtelenség megvalósítani.

A kinezdiéta segít feloldani a benned dúló véget nem érő konfliktust.

Ne feledd - a kinezdiéta nem a diétáról szól, hanem az evéshez, ételhez kapcsolódó érzéseidről, érzelmeidről. Azt hogy mit szabad és mit nem szabad enned azt már úgy is tudod. Amit nem tudsz az az hogy miért nem tudod magad ehhez tartani.

A kinezdiéta program során egy teljesen új hozzáállás fog kialakulni benned az étellel, evéssel kapcsolatban. A kinezdiéta érdekes és izgalmas módon fogja újrarendezni az anyagcserédet, amelyet a kemény, esztelen diéták és a különböző érzelmi blokkjaid felborítottak. Napról napra nő majd az önbecsülésed és az önbizalmad amint az új étkezési szokásaid kialakulnak. A kinezdiéta által helyreállított anyagcseréd eredményeként tested elkezd karcsúsodni. A fölösleg lassan eltűnik.

A kinezdiéta programot személyre szabottan állítom össze és az üléseken csak veled dolgozom személyesen. Ez nem egy "tömeggyártás" szerű program, hanem itt minden csak rólad szól. Egy egyedi kinezdiéta programot kapsz.

A kinezdiéta megtapasztalása egy nagy kaland, egy önmegismeréshez vezető utazás.
Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!