Bejelentés


Fogyókúra kineziológiával A tested nem hazudik.

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Fogyókúra hasztalanul?


 Ha már kimerítetted a fogyókúra eszköztáradat és semmi sem használt,itt az ideje, hogy nézz egy kicsit a dolgok mélyére!


Legalább annyi diétás recept,fogyókúra van, mint egyéb ételrecept. Mégis az embereknek mindig problémájuk van a testsúlyukkal. Számtalan fogyókúra és diéta van a repertoárjukban mégis a siker elmarad. Néhány héttel később már egy újabb fogyókúra, diéta van a soron, mert az eredménnyel nem voltak megelégedve.


Miért? Miért olyan nehéz lefogyni? Miért lesznek az emberek már az evés látványától is kövérek? Mert a túlsúly oka mindig a kevés energiapotenciál és a különböző lelki terhek.


A test a zsír segítségével óvja önmagát.

Minél kevesebb energiapotenciál
áll rendelkezésünkre, a mindennapi dolgok annál könnyebben túllépik terhelhetőségi szintünket. Túl sok minden kerül a közelünkbe és többé nem tudjuk elhatárolni magunkat. Testünk tartós stresszben van.

A túlélés érdekében a test elkezdi növelni a pocakot. Képletesen szólva a pocakunkkal mindent egy kicsit távolabb tolunk magunktól. Olyan messzire, hogy ez a stressz többé ne zavarjon. Ha a fogyókúra, diéta hatására netán lefogyunk, hasunk kisebb lesz és a stressz újra közelebb kerül hozzánk. Ezen a ponton szakítják meg a legtöbben a diétát, vagy a diéta befejezését követően gyorsan visszahízzák a leadott kilókat.


Fogyókúra kineziológiával


Önmagában nem elég a vágyakozás a kisebb has után. Könnyebben és tartósabban működik a fogyás, ha a testünk energiapotenciálját felépítjük.
Konfrontációképesek leszünk, stresszmentesen oldjuk meg feladatainkat, és egy napon nem lesz szükségünk arra, hogy hasunkat védőpajzsként használjuk. És elkezdődik a fogyás. A fogyásnak ez a formája egészséges, nem jelent emocionálisan semmilyen nehézséget és idővel a test is hozzászokik az ideális súlyhoz.


A kineziológia segít megtalálni a súlyproblémák helyes megoldását. A túlsúly a kevés energia kifejeződése. Ha ezt kiegyenlítjük, a súlycsökkenésre való törekvésünk eredményes lesz.


Hogyan tud segíteni a kineziológia?


A kineziológus kiteszteli a
súlyfelesleg lelki hátterét és feloldja a hozzá kapcsolódó negatív érzelmi stresszt valamint különböző energetikai és egyéb korrekciókkal helyreállítja az egyensúlyt.


Ha ez megtörtént  a kineziológus kitesztelheti a neked
megfelelő fogyókúrát, amely nem veszi el az energiádat hanem megerősítSzavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!